• Zapojili sme sa do výzvy Máj lásky čas
      • Zapojili sme sa do výzvy Máj lásky čas

      • 02.07.2021 18:57
      • V mesiaci máj sme sa zapojili do novej výzvy "Máj lásky čas". Ide o pokračovanie projektu "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok".
        Počas mesiaca lásky sa v škole srdiečkovalo. Žiaci sa do tvorby pohľadníc pustili s veľkým zanietením. Tvorili, vyrábali, kreslili a lepili. Dali si na ich pohľadniciach a darčekoch veľmi záležať. Zapojili sa prváčikovia ale aj deviataci.
        Podarilo sa nám vytvoriť 3️⃣7️⃣5️⃣ ✉ .

      • Žiaci začali s obdarovávaním ✉ zo ❤ po celej Šali. Zo Šale zapojené zariadenia pokryla škola naplno.
        Po tak dlhom čase sme s veľkou radosťou zavítali do Domova dôchodcov na Nešporovej ulici 19 v Šali. Žiaci potešili starčekov krásnym kultúrnym programom. Ani jedno oko nebolo suché.


        Ďalej navštívili Zariadenie pre seniorov Šaľa- Solidaritas. Po bohatom programe si seniori zaspevali aj "kapurkovú pieseň". Vidieť ich uprimné úsmevy na tvári bolo dojemné.
        Už tradične žiaci nemohli obísť v našich aktivitách ani Senior Care Kaskády. Poslali sme im 70 kusov obálok s pestrými pohľadnicami a drobnými darčekmi pre radosť.


        Veľmi nás teší, že sa na škole nazbieralo toľko obálok a mohli sme obdariť seniorov v Zariadení pre seniorov "Nádej" na Nešporovej ulici 21. Taktiež terénne pracovničky z Domova s opatrovateľskou službou na ul.V.Šrobára rozniesli ich klientom naše obálky.

        Na podnet p.Galatovej, koordinátorky celého projektu poputuje od nás 70 obálok do Domova dôchodcov v Tornale a do Domova v Diviakoch nad Nitricou 34 obálok.
        Naši žiaci dokázali, že ich malé srdiečka sú obrovské.
        Veľké ĎAKUJEME patrí pani učiteľkám a vychovávateľkám a samozrejme našim deťom.
        Pevne veríme, že sa nám podarilo vyčariť  seniorom veľký úsmev na tvári.

      • Naspäť na zoznam článkov
      • Nadpis

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

        Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.